Πληκτρολογήστε τη συνταγή ή το υλικό για αναζήτηση:
Μία τόσο απλή συνταγή και ταυτόχρονα τόσο νόστιμη αρκει να προσέξετε ένα σημείο!Το ψήσιμο!Αυτά τα μπισκότα ψήνονται στις αντιστάσεις και σε χρόνο δεν ξεπερνάνε τα 15-17 λεπτά (ανάλογα το μέγεθος)! Όταν τα βγάλετε από το φούρνο είναι πολύύύύύ μαλακά τόσο που θα νομίζετε ότι δεν ψήθηκαν!Παραπλάνηση….το ξέρω!Έσεις όμως θα τα βγάλετε όμορφα-όμορφα και αυτά θα σφίγγουν καθώς θα κρυώνουν!
Η παρασκευή τους πανεύκολη!Ανακατεύετε τρία βασικά υλικά και έπειτα εσείς προσθέτετε οτιδήποτε σας αρέσει όπως ξηρούς καρπούς,κομματάκια κουβερτούρας κλπ.
ΥΛΙΚΑ:
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Βάζουμε σε ένα μπολ τα 3 πρώτα υλικά…
Για τη διευκόλυνση μας φοράμε γάντι μιας χρήσεως γιατί η ζύμη κολλάει αρκετά στα χέρια.Ζυμώνουμε μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά.Έπειτα προσθέτουμε τα κομματάκια κουβερτούρας….
και τα καρύδια…
Κάνουμε μικρές μπαλίτσες στο μεγεθος μικρού καρυδιού και τα τοποθετούμε σε ένα ταψί με λαδόκολλα!Προσέχουμε να έχουν απόσταση μεταξύ τους γιατί απλώνουν! Παρατήρηση: Επειδή τη συνταγή την έχω κάνει άπειρες φορές με διάφορα είδη και μάρκες ταχινιού έχω παρατηρήσει ότι με το φρέσκοαλεσμένο ταχίνι και το ολικής αλέσεως δεν απλώνουν τόσο!Είτε έτσι είτε αλλιώς πάλι νόστιμα είναι!
ψήνουμε στους 170 βαθμούς για 15΄-17΄ στις αντιστάσεις! Προσοχή! Μην περιμένετε να σκληρύνουν! Απο το φούρνο θα βγούν σχετικά μαλακά και μετά όταν κρυώσουν σφίγγουν!
Φυλάξτε τα σε ένα βάζο που κλείνει αεροστεγώς!!!
Να στείλω τα φιλιά μου στη Σούλα για τη συνταγή!
Στο evicita.gr θα βρείτε συνταγές για ότι τραβάει η όρεξή σας… Μαζί θα γεμίσουμε το σπίτι σας με μυρωδιές… Μυρωδιές και αναμνήσεις…
Θέλετε να ενημερώνεστε για τις νέες συνταγές; Κάντε εγγραφή στο Newsletter εδώ!
0 Σχόλια