Blog

Σοκολατοπεριτύλιγμα

Μπορεί να φαίνεται σα να έχει κουνηθεί η φωτογραφική όμως στην πραγματικότητα φταίει η θερμοκρασία της σοκολάτας!Δεν κρύωσε όσο έπρεπε και όταν τοποθετήθηκε στο βάζο κουνήθηκε και ιδού το αποτέλεσμα!Για αυτό να θυμάστε στο σοκολατοπεριτύλιγμα κρυώνουμε τη σοκολάτα τόσο ώστε να μην τρέχει αλλα να είναι και εύκαμπτη για να τυλιχτεί γύρω απο το βάζο!

perityligma

0 Σχόλια

Αφήστε το σχόλιό σας

EVICITA.GR

Στο evicita.gr θα βρείτε συνταγές για ότι τραβάει η όρεξή σας… Μαζί θα γεμίσουμε το σπίτι σας με μυρωδιές… Μυρωδιές και αναμνήσεις…

 

NEWSLETTER

Θέλετε να ενημερώνεστε για τις νέες συνταγές; Κάντε εγγραφή στο Newsletter εδώ!