Πληκτρολογήστε τη συνταγή ή το υλικό για αναζήτηση:
Το καταϊφι για να μην γίνει σα λαπάς αλλά ελαφρώς τραγανό μη το σιροπιάσετε στο ταψί που το ψήσατε και κυρίως μη μείνει εκεί μέσα!Καλύτερα κουταλιά κουταλιά!και στο τέλος αναποδογυρίστε το!!!
ΤΡΑΓΑΝΟ
ΠΑΝΙΑΣΜΕΝΟ
Στο evicita.gr θα βρείτε συνταγές για ότι τραβάει η όρεξή σας… Μαζί θα γεμίσουμε το σπίτι σας με μυρωδιές… Μυρωδιές και αναμνήσεις…
Θέλετε να ενημερώνεστε για τις νέες συνταγές; Κάντε εγγραφή στο Newsletter εδώ!
0 Σχόλια